Всем привет, у меня брат очень любит рыбалку. Скоро у него день рождение и думаю отличный вариант это купить болонские удочки https://www.flagman.kiev.ua/ru/bolonski … a/c201230/ вот тут даже удалось присмотреть несколько вариантов. Если верить отзывам то это лучший рыболовный магазин Украины
Болонские удочки
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-02-28 07:47:37
А в мене таке питання. Хочу купити надувний човен для веселих водних пригод. Який бренд чи модель ви рекомендуєте? Маєте власний досвід використання? Буду вдячний за поради та враження від користування надувними човнами. Дякую!
Поделиться32024-02-28 18:24:15
А в мене таке питання. Хочу купити надувний човен для веселих водних пригод. Який бренд чи модель ви рекомендуєте? Маєте власний досвід використання? Буду вдячний за поради та враження від користування надувними човнами. Дякую!
Зі свого особистого досвіду, можу сказати з упевненістю, що дуже якісні човни Колібрі. Я собі такий купив в інтернет-магазині Lodka5, і вам рекомендую розглянути асортимент на їхньому сайті. Спочатку, коли виникло питання вибору, я подивився безліч варіантів, але коли побачив Kolibri, відразу зрозумів, що це те, що мені потрібно. ПВХ, з якого виготовлений човен, виявився відмінним вибором. Він міцний, надійний і витримує навіть невеликі пошкодження.